Wil jij graag bij Vegro werken?

Bekijk vacatures
-->

'Als chauffeur maak ik elke dag mensen blij door de juiste hulpmiddelen bij klanten af te leveren, te installeren en hier uitleg over te geven.' Thimo, chauffeur

'Het mooiste aan deze functie is de klanten die binnenkomen met een glimlach de deur uit te laten gaan voorzien van een passend hulpmiddel en goed advies.' Rosalie, verkoopmedewerker winkel

'Als medewerker ICT geniet ik van de interactie met de collega’s en het zoeken naar oplossingen. Ik help mijn collega’s graag als zij vragen hebben.' Erwin, medewerker ICT

'Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de voorraad in het magazijn op orde blijft zodat we altijd de juiste hulpmiddelen kunnen leveren aan de klant.' Ahmed, medewerker Magazijn

'Als HR Adviseur ben ik continu in contact met medewerkers. Samen met de leidinggevenden zorg ik ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek zit.' Stefan, HR Adviseur

Waarom werken bij Vegro

Bij Vegro zetten meer dan 700 collega's zich dagelijks in om de hulpmiddelenbranche te verbeteren. Door continu te innoveren, kunnen wij de klant blijven verzekeren van de beste hulpmiddelen. Wij staan klaar als de klant ons nodig heeft, met persoonlijk advies en hulpmiddelen, om de kwaliteit van leven te verbeteren. In welk team jij ook terechtkomt; als medewerker van Vegro draag jij bij aan deze visie. Herken jij jezelf hierin? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Staat er een passende vacature tussen, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren!

Welk team kom jij versterken

Al 35 jaar de expert in hulpmiddelen

Vegro is al 35 jaar dé expert in hulpmiddelen. Wat begon als een eenmanszaak, een hulpmiddelenleverancier, is in 35 jaar uitgegroeid naar een expertisecentrum voor hulpmiddelen. De zorg verandert en innovatie zal een steeds belangrijkere rol spelen, maar Vegro verandert mee. Zo kunnen klanten altijd op ons blijven rekenen!


Vegro door de tijd heen

Chauffeur
Kiezel

1985

De oprichting

Simone van Veen, die toen werkte als wijkziekenverzorgende, liep regelmatig tegen problemen met hulpmiddelen aan. Dit moest anders! De uitspraak 'Zieke mensen kunnen niet wachten' was haar motto.

Chauffeur
Kiezel

1988

1e Vegro magazijn

Wij werden groter en groter. Aan de Dobbeweg in Voorschoten openden we ons eerste Vegro-magazijn van waaruit onze chauffeurs de hulpmiddelen gingen leveren.

Chauffeur
Kiezel

1995

1e Vegro winkel

Een bijzonder moment! De opening van de eerste Vegro-winkel. De eerste Vegro-winkel bevond zich aan de Voorstraat in Voorschoten.

Chauffeur
Kiezel

2012

Uitbreiding online en offline

2012 was een mooi jaar voor Vegro met bijzondere ontwikkelingen. Dit is het jaar waarin Vegro haar 50ste thuiszorgwinkel opende en startte met een webshop!

Chauffeur
Kiezel

2013

Start Corien de Groot Foundation

De Corien de Groot Foundation werd officieel gelanceerd! Deze foundation nam bewoners van een bejaarden- of verpleeghuis een middag of avond ‘mee uit’ in eigen huis. De foundation kreeg de naam ‘Corien de Groot’, ter nagedachtenis aan de medeoprichtster van Vegro.

Chauffeur
Kiezel

2020

Vegro 35 jaar

Vegro bestaat 35 jaar en groeit nog steeds! Daar horen ook nieuwe ontwikkelingen bij en innovatie speelt een steeds belangrijkere rol. Op de fundamenten van het verleden bouwen we met elkaar aan de toekomst. Hierbij staat positieve gezondheid voorop, bouw jij met ons mee?

Op zoek naar een leuke stage?

Bij Vegro ben je aan het juiste adres! Met vestigingen door het hele land, is er ook bij jou in de buurt vast en zeker een stageplek te vinden.