Terug naar boven

Jouw werkplek

Met winkelvestigingen, distributiecentra, een innovatielab en bezetting door heel Nederland, is er bij Vegro altijd wel een baan te vinden die bij jou past. Als Vegromedewerker kom je terecht in één van de vier regio’s: Noordoost, Noordwest, Zuidoost of Zuidwest. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk de onderstaande video!

Regio Noordwest

Ik ben Else en ik werk als districtleider bij Vegro in regio Noordwest. Hier ben ik verantwoordelijk voor de resultaten, maar dat doe ik niet alleen, samen met het regioteam maak ik plannen om onze doelen te bereiken. Collega’s vanuit verschillende vakgebieden en met verschillende kwaliteiten werken zo samen om de klanten van regio Noordwest zo goed mogelijk te helpen. De lijnen zijn kort, waardoor we de klanten goed en snel kunnen helpen.

Het werk is afwisselend. De ene dag ben ik in gesprek met een bestuurder van een grote zorgorganisatie, de andere dag ga ik langs bij winkels in Noordwest en bespreken we de uitdagingen en successen. En later in de week praat ik bij met de locatieleider van het kloppende hart van de regio, het distributiecentrum.

Ik vind het fijn dat Vegro een informeel, maar professioneel bedrijf is. Dat maakt het prettig om hier te werken. Iedereen respecteert elkaar en door samen te werken bereiken we mooie resultaten.

Wil je ook bij Vegro komen werken en mijn nieuwe collega worden? Kijk dan snel naar de vacatures en misschien zie ik je snel.

200
Medewerkers
14
Winkels
3
Distributie
centra
15.000
Klanten / Maand
60
Partners
Klik voor meer info
Regio Noordwest
Klik voor meer info
Regio Noordoost
Klik voor meer info
Regio Zuidwest
Klik voor meer info
Regio Zuidoost

Jouw werkgever Vegro

Vegro is een platte organisatie, waar de regie en verantwoordelijkheid in het regioteam ligt. Zo werken we altijd dichtbij de klant. Het toegewijde regioteam wordt geïnformeerd en geholpen door de specialisten van de operationele en centrale teams. Samen, met alle teams binnen Vegro, zorgen we ervoor dat we altijd de beste kwaliteit aan onze klanten leveren. Alvast kennismaken met Vegro? Bekijk de video!

Bekijk alle vacatures