Home /Waarom Vegro

Waarom werken bij Vegro

Regio Zuidoost

Hoi! Ik ben Vera, regioleider winkels van de regio Zuidoost.

Bij Vegro hebben we zo'n 52 winkels, waarvan er 10 in onze regio vallen. In de winkels vinden we het belangrijk om uit te gaan van positieve gezondheid. We gaan met de klant op zoek naar wat wel kan en geven daarbij open en eerlijk advies.

Wil jij werken in de kleinste maar gezelligste regio van Vegro, zoek dan gauw een passende vacature en reageer!

Kiezel

100 Medewerkers

Kiezel

10 Winkels

Kiezel

2 Distributie centra

Kiezel

21.000 Klanten / maand

Kiezel

10 Partners

Regio Zuidwest

Ook in regio Zuidwest werken we dagelijks aan het behalen van onze doelen. We houden goed contact met onze partners en houden zo de lijnen kort. Iedere dag is anders bij Vegro, maar dat maakt het werk juist zo leuk. Is dit ook iets voor jou? Kom dan bij ons werken.

Kiezel

139 Medewerkers

Kiezel

21 Winkels

Kiezel

1 Distributie centra

Kiezel

31.000 Klanten / maand

Kiezel

9 Partners

Regio Noordoost

Ook in regio Noordoost zetten we ons dagelijks in om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Door in regio’s te werken, zijn we flexibel en kan Vegro klanten door het hele land van dienst zijn. Daar zijn we trots op!

Kiezel

100 Medewerkers

Kiezel

10 Winkels

Kiezel

2 Distributie centra

Kiezel

21.000 Klanten / maand

Kiezel

10 Partners

Regio Noordwest

Ik ben Else en ik werk als districtleider bij Vegro in regio Noordwest. Hier ben ik verantwoordelijk voor de resultaten, maar dat doe ik niet alleen, samen met het regioteam maak ik plannen om onze doelen te bereiken.Collega’s vanuit verschillende vakgebieden en met verschillende kwaliteiten werken zo samen om de klanten van regio Noordwest zo goed mogelijk te helpen. De lijnen zijn kort, waardoor we de klanten goed en snel kunnen helpen.

Het werk is afwisselend. De ene dag ben ik in gesprek met een bestuurder van een grote zorgorganisatie, de andere dag ga ik langs bij winkels in Noordwest en bespreken we de uitdagingen en successen. En later in de week praat ik bij met de locatieleider van het kloppende hart van de regio, het distributiecentrum.

Ik vind het fijn dat Vegro een informeel, maar professioneel bedrijf is. Dat maakt het prettig om hier te werken. Iedereen respecteert elkaar en door samen te werken bereiken we mooie resultaten.

Wil je ook bij Vegro komen werken en mijn nieuwe collega worden? Kijk dan snel naar de vacatures en misschien zie ik je snel.

Kiezel

350 Medewerkers

Kiezel

18 Winkels

Kiezel

2 Distributie centra

Kiezel

21.000 Klanten / maand

Kiezel

12 Partners

Jouw werkgever Vegro

Vegro is een platte organisatie, waar de regie en verantwoordelijkheid in het regioteam ligt. Zo werken we altijd dichtbij de klant. Het toegewijde regioteam wordt geïnformeerd en geholpen door de specialisten van de operationele en centrale teams. Samen, met alle teams binnen Vegro, zorgen we ervoor dat we altijd de beste kwaliteit aan onze klanten leveren. Alvast kennismaken met Vegro? Bekijk de video!

Trots op Vegro

Regio Zuidoost

Regio Zuidwest

Regio Noordwest