Terug naar boven

Vegro en stagiaires

Ben jij op zoek naar een leuke stage?

Bij Vegro ben je aan het juiste adres! Met vestigingen door het hele land, is er ook bij jou in de buurt vast en zeker een stageplek te vinden.

Ga naar vacatureoverzicht

Wat kun je van ons verwachten?

Kies je ervoor om bij ons stage te lopen of je onderzoek uit te voeren, dan kun je veel vrijheid verwachten. Je krijgt de ruimte om je onderzoek uit te voeren, maar ook om jezelf te ontwikkelen. Zo weet jij aan het einde van je stage hopelijk meer over de richting die je op wil! Kom jij tijdens je stage voor uitdagingen te staan, dan lossen we die graag samen met jou op. Net als bij elke andere stage zal het niet altijd makkelijk zijn, maar wij hopen jou veel te leren. En andersom hopen we natuurlijk ook van jou te leren!

Wat verwachten wij van jou?

Vegro behoort tot de top van de hulpmiddelenbranche. Door continu te innoveren, proberen wij de klant altijd op de beste manier te helpen. Als medewerker van Vegro draag jij hier je steentje aan bij. Samen met het team waar je stage gaat lopen, zet je de schouders eronder en zorgen we er met elkaar voor dat jij jouw stage succesvol afrondt.

Het verhaal van stagiaire Nadine

Het verhaal van Esmeé en Joëlle

Stage lopen bij Vegro

Het verhaal van oud stagiaire Romy

Voor het afronden van mijn Bachelor Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden, zocht ik een inspirerende stageplek waar ik mijn afstudeerproject kon uitvoeren. Ik heb vijf maanden onderdeel mogen uitmaken van team HR van Vegro! Hier heb ik mogen ervaren hoe HR van Vegro in de praktijk te werk gaat.

In mijn eerste stageweek heb ik een kijkje mogen nemen bij andere teams. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van de organisatie. Vegro heeft een informele cultuur waardoor ik mijzelf kon zijn. Mijn afstudeerstage heb ik dan ook als erg prettig ervaren. Team HR gaf mij veel begeleiding en ik kon altijd met vragen bij hen terecht. Ook kreeg ik ruimte voor mijn eigen inbreng. Het was een leerzame en vooral fijne tijd bij Vegro!

Stagiare Romy

VRAGEN?

Stel ze aan onze recruiter Thijmen