Home /Waarom Vegro

Vegro en stagiaires

Wil jij werken in een innoverende organisatie, waarin je maatschappelijk betrokken bent en echt een verschil kan maken voor iemand? Kom dan werken bij Vegro!

Met meer dan 35 jaar ervaring is Vegro gegroeid van een leverancier in hulpmiddelen tot een expertisecentrum. Dagelijks leveren meer dan 700 collega’s een bijdrage om samen de hulpmiddelenbranche te veranderen.

Wat de reden voor een bezoek aan Vegro ook is, bij ons kan iedereen rekenen op persoonlijke aandacht en advies. Klantgerichtheid is als medewerker van Vegro heel belangrijk. Bij alles wat wij doen, staat de klant voorop. Door te innoveren bieden wij de klant keuzes waarmee hij of zij de kwaliteit van leven kan verbeteren. De functie of het team waarin je werkt maakt daarbij niet uit, want met elkaar zijn we hier verantwoordelijk voor.

Kun jij je hierin vinden? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Staat er een passende vacature tussen, dan verwelkomen we je graag om te solliciteren.

Het verhaal van stagiaire Nadine

Het verhaal van Esmee en Joelle

Onze stagiaires aan het woord

Het verhaal van stagiaire Nadine

Het verhaal van Esmee en Joelle

Stage lopen bij Vegro

Het verhaal van oud stagiaire Romy

Voor het afronden van mijn Bachelor Human Resource Management aan de Hogeschool Leiden, zocht ik een inspirerende stageplek waar ik mijn afstudeerproject kon uitvoeren. Ik heb vijf maanden onderdeel mogen uitmaken van team HR van Vegro! Hier heb ik mogen ervaren hoe HR van Vegro in de praktijk te werk gaat.

In mijn eerste stageweek heb ik een kijkje mogen nemen bij andere teams. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van de organisatie. Vegro heeft een informele cultuur waardoor ik mijzelf kon zijn. Mijn afstudeerstage heb ik dan ook als erg prettig ervaren. Team HR gaf mij veel begeleiding en ik kon altijd met vragen bij hen terecht. Ook kreeg ik ruimte voor mijn eigen inbreng. Het was een leerzame en vooral fijne tijd bij Vegro!