Home /Waarom Vegro

Waarom werken bij Vegro

Wil jij werken in een innoverende organisatie, waarin je maatschappelijk betrokken bent en echt een verschil kan maken voor iemand? Kom dan werken bij Vegro!

Met meer dan 35 jaar ervaring is Vegro gegroeid van een leverancier in hulpmiddelen tot een expertisecentrum. Dagelijks leveren meer dan 700 collega’s een bijdrage om samen de hulpmiddelenbranche te veranderen.

Wat de reden voor een bezoek aan Vegro ook is, bij ons kan iedereen rekenen op persoonlijke aandacht en advies. Klantgerichtheid is als medewerker van Vegro heel belangrijk. Bij alles wat wij doen, staat de klant voorop. Door te innoveren bieden wij de klant keuzes waarmee hij of zij de kwaliteit van leven kan verbeteren. De functie of het team waarin je werkt maakt daarbij niet uit, want met elkaar zijn we hier verantwoordelijk voor.

Kun jij je hierin vinden? Neem dan een kijkje bij onze vacatures. Staat er een passende vacature tussen, dan verwelkomen we je graag om te solliciteren.

Wie is Vegro?

Onze waarden

Autonoom

Binnen Vegro hebben we de vrijheid om zelfstandig te handelen om onze klanten optimaal te helpen. Wanneer je onze klant helpt, doe je er alles aan om de behoefte te achterhalen en de vraag van de klant te beantwoorden. Dit betekent ook dat je iets anders mag doen dan we met elkaar hebben afgesproken, als jij kan uitleggen waarom dat beter werkt. Dit doen we met gezond verstand en binnen gestelde kaders.

Persoonlijk

We kennen de klant, de directe omgeving en spreken we ook de taal van de klant. De regionale en lokale structuur van Vegro maakt dit mogelijk; we staan en werken letterlijk dichtbij de klant. Met deze persoonlijke benadering zijn we in staat een relatie op te bouwen met de klant. Daarbij gaan wij voor de best passende oplossing. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dat ook. Je herkent de vraag áchter de vraag van de klant en weet hierin goede keuzes te maken. Op een deskundige en klantgerichte manier weet je de klant te helpen vanuit jouw expertise.

Samen

We zijn het alternatief in de branche en lopen voorop op het gebied van innovatie Als onafhankelijke hulpmiddelenleverancier staan wij voor de behoefte van de klant. Dit vertaalt zich in onze onderscheidende positie ten opzichte van de Wmo, maar ook op andere gebieden laten we graag zien dat we de dingen net een beetje anders doen. Met het expertisecentrum en onze durf om nieuwe markten te bedienen en producten te bedenken, maken wij het verschil.

Autonoom

Persoonlijk

Samen

Jezelf ontwikkelen

In januari 2020 is Vegro gestart met het ‘Ontwikkelplan’. Dit betekend dat je als medewerker van Vegro geen beoordelingsgesprek meer krijgt, maar jaarlijks doelen stelt waaraan je gaat werken.

Omdat wij dit belangrijk vinden, hebben onze trainers verschillende trainingen ontwikkeld. Wij helpen jou niet alleen verder op werkvlak, maar ook op persoonlijk vlak. Zo kan jij doorgroeien naar waar je wil komen.

Maatschappelijk betrokken